Gizlilik Politikası

CanAtasever.com web sitesi, kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyar ve sitede geçirdiğiniz süre zarfında gizlilik haklarınıza azami önem verir. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda bilginize sunulmuştur. CanAtasever.com’u kullanmaya devam ederek, Kullanım Şartları’nı ve bu sayfadaki Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş sayılırsınız.

Kayıt Dosyaları ve Kişisel Olmayan Veri

Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi CanAtasever.com da istatistiksel amaçlı kayıt dosyaları tutmaktadır. Bu dosyalar; IP adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard, kişisel olmayan bilgileri içermektedir. Kayıt dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. IP adresiniz ve diğer bilgiler, kişisel bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

Ziyaretçi Tarafından Sunulan Kişisel Veri

CanAtasever.com üzerinde iletişim formu ya da yorum formu aracılığıyla ziyaretçiler, tamamen kendi rızalarıyla, ad, soyad ya da e-posta adresi gibi kişisel veriler sunabilirler. Ziyaretçinin bu şekilde kişisel veri sunduğu durumlarda, ziyaretçinin, sunduğu kişisel verinin kaydedilmesi konusunda açık rızasını beyan ettiği kabul edilir.

Ziyaretçi tarafından sunulan kişisel veri, şifrelenmiş halde, sunucularımızda ve vertabanımızda saklanır. Söz konusu kişisel veri, yalnızca CanAtasever.com tarafından yapılan tanıtım ve bilgilendirme duyurularında kullanılacaktır. Söz konusu tanıtım ve bilgilendirme metinlerinde ziyaretçilere, kişisel verinin silinmesini talep etme seçeneği sunulacaktır. CanAtasever.com, 6698 Sayılı Kişisel verilerin Korunması Kanunu uyarınca, talebe uygun şekilde davranmayı taahhüt eder.

Ziyaretçi Yorumları

CanAtasever.com’u ziyaret eden kullanıcıların, sitede bulunan herhangi bir yazı ya da sayfaya yorum yapabilmeleri için, ad soyad ve e-posta bilgilerini yorum formuna girmeleri gerekmektedir. Burada verilen kişisel bilgiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında değerlendirilecek olup, sunulan bilgilerin doğruluğundan yalnızca yorumu yapan ziyaretçi  sorumludur. CanAtasever.com, sunulan bilgilerin doğruluğunu kontrol ya da teyit etmez.

Bir sayfaya ya da yazıya yorum yaptığınızda, yorum formunda belirtilen ad soyad bilgisi, ilgili sayfa ya da yazının altındaki yorum bölümünde gösterilecektir. E-posta adresiniz, hiçbir şekilde yorum bölümünde gösterilmez, ancak yukarıda belirtildiği şekilde kayıt altına alınır. Bir sayfaya ya da yazıya yorum yaparak, yorum formunda sunduğunuz ad soyad bilgisinin yorum alanında gösterileceği konusunda açık rıza verdiğiniz kabul edilir.

Reklamlar

CanAtasever.com’da bazı şirketlerle yapılan reklam ortaklığı çalışmasının sonucu olarak, bazı reklamlar yayınlanabilir. Bu reklamlar çerez (cookies) içerebilir ve bu şirketler tarafından çerez bilgileri toplanabilir. CanAtasever.com olarak bizim bu çerez bilgisine ulaşmamız mümkün değildir. Bu konuda bir endişe duyuyorsanız, ilgili şirketlerin kendi gizlilik politikalarını incelemenizi öneririz.

Çerezler (Cookies)

“Cookie – Çerez” kelimesi, web sayfası sunucusunun sizin bilgisayarınıza yerleştirdiği ufak bir metin dosyasını tanımlamak için kullanılmaktadır. CanAtasever.com’un bazı bölümlerinde kullanıcı kolaylığı sağlamak için çerez kullanılıyor olabilir. Ayrıca sitede mevcut bulunan reklamlar aracılığıyla, reklam verilerinin toplanması için cookie ve web beacon kullanılıyor olabilir. Bu tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor olup, isteğiniz dahilinde internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek bunu engellemeniz mümkündür.

Dış Bağlantılar

CanAtasever.com sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. CanAtasever.com link verdiği, banner tanıtımını yaptığı ya da herhangi bir şekilde yönlendirme yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına Uyum

Yalnızca yetkili makamlar tarafından resmi yollarla talep edilmesi halinde, web sitemizde ya da sunucumuzda kayıt altına alınmış olan verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, yalnızca söz konusu yetkili makamlarla paylaşılacaktır. Bunun dışında, yetkisiz makamlarla ya da 3. kişilerle kişisel verileriniz asla paylaşılmayacaktır.

Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Okumakta olduğunuz Gizlilik Politikası, önceden haber verilmeksizin güncellenebilir, değiştirlebilir. Herhangi bir güncelleme ya da değişiklik, yayınlandığı an itibariyle geçerlidir. Bu metinde yapılan son güncellemenin tarihini, aşağıda görebilirsiniz.

İletişim

CanAtasever.com’da uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bana iletişim formu üzerinden iletebilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.10.2019